3.000.000 Forint lakásfelújítási állami támogatás, ne maradjon le!

Ne maradjon le, a 2021 január 1.-től bármilyen jellegű lakásfelújításra nyújtott állami támogatásról. Minden, legalább egy gyermeket nevelő magyar állampolgár jogosult lesz a támogatás igénybevételére.

A felújításokat számlával kell igazolni. A teljes költség – amely lehet akár építőanyag is – 50 százalékát, maximum 3 millió forintot térít meg az állam a támogatás keretein belül.

Készüljön fel időben, mindenki ezt teszi. Ha Ön az utolsók közt keres építőipari partnert, könnyen lehet, hogy sok hónapot kell majd várnia, mire valaki hozzákezd a felújításhoz, átépítéshez, beépítéshez.

Mindenki egyszerre akarja majd elindítani a felújítást. Ön gondoljon erre időben, az alábbi ajánlatkérő formulán jelentkezzen be még ma!

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Árajánlat kérés

Először is köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal!

A méreteknél faltól-falig mérj és cm-ben írd be a megfelelő helyekre. Kérjük, töltsd ki pontosan az elérhetőségeidet, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

A kalkulátorba nem tettük bele az összes választható opciót, mert úgy túl sokáig tartana kitöltened, de bármilyen extra kérésed van, több légkamra, több réteg üveg, egyedi szín a megjegyzésbe írd be kérlek.

Bármilyen kérdésed van, telefonon elérsz minket és kollégáink nagyon szívesen segítenek megválaszolni.